Campanya de Diagnòstic Precoç i Prevenció de la Leishmaniosi

La leishmaniosi és una malaltia endèmica de les zones de clima mediterrani. En la zona on vivim es calcula que pot haver entre un 15-20 % de gossos infectats. Però degut al que els símptomes son molt variables i inclús en molts casos poden no manifestar-se fins quan és massa tard; el diagnòstic precoç en aquesta malaltia és summament important.

Al Centre Veterinari Amics vos hem recomanat al llarg de l’any utilitzar antiparasitaris amb efecte repel·lent de mosquits phlebotomos (collars i/o pipetes) durant els mesos de març a octubre. I ara, durant l’hivern, és importantíssim realitzar una revisió i una anàlisi preventiu amb la finalitat de detectar tots aquells animals positius que encara no mostren símptomes.

A més, per sort, durant el últims anys han eixit al mercat nous productes que contribueixen a disminuir el risc de contraure la malaltia (com la vacuna específica o el medicament que prevé la malaltia). Fer l’anàlisi és un bon punt de partida per a dissenyar un programa de control front la malaltia a mida de cada animal.

I per a facilitar tot açò, al igual que l’any passat, hem llançat aquesta campanya que durarà des de l’1 de desembre fins el 28 de Febrer i amb la que podreu comptar amb un 20% de descompte en la prova específica per al diagnòstic d’aquesta malaltia. Vos animen a que demaneu cita i venia a informar-vos-en.

campanya leishmania pantalla

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s